Busuioc Creveți Kabobs
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Kabobs de creveți de busuioc ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 163 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Iaurt-Busuioc Pui Kabobs, Rosii Proaspete-Busuioc Caprese Kabobs, și Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Transferați într-un castron mic.
Filetați creveții, ceapa, piperul și ciupercile alternativ pe frigarui de 4 (15 inci); periați cu sos de busuioc. Filetați roșiile cherry pe 2 frigarui (15 inci); periați cu sos de busuioc.
Înveliți un grătar cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Așezați creveții pe raft; grătar, acoperit, 10 minute sau până când creveții devin roz și legumele sunt crocante-fragede, întorcându-se și ungând ocazional cu sos de busuioc.
Așezați kabobs de roșii pe raft; grătar, acoperit, 3 până la 4 minute, ungându-se ocazional cu sos de busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael - Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.