Busteni De Craciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați buștenii de Crăciun. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 139 calorii. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Yule Busteni-Crăciun, Clasă Tratează, Busteni De Nuci De Caramel, și Busteni Pizza.
Instrucțiuni
Combinați făina, drojdia și untul sau margarina cu mâna până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă oul, gălbenușurile de ou, smântâna grea, sarea și vanilia.
Se amestecă împreună și se lasă să stea la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Bateți albușurile până se formează vârfuri rigide.
Se amestecă nucile, 1 1/3 căni de zahăr, scorțișoara și firimiturile de pâine. Se amestecă albușurile de ou și se lasă amestecul să stea 1 oră.
Împărțiți aluatul în sferturi. Pe o suprafață presărată cu zahăr alb, rotiți 1/4 din aluat foarte subțire (ar trebui să puteți vedea aproape prin aluat) într-o formă dreptunghiulară sau pătrată.
Întindeți 1/4 din umplutură peste aluatul rulat.
Tăiați aluatul în 2 pătrate de 1/2x2 1/2 inch.
Rotiți fiecare pătrat în sus ca o rolă de jeleu și așezați-o pe o foaie de copt. Repetați cu aluatul rămas și umplutura. Păstrați aluatul cu care nu lucrați la frigider.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute. Urmăriți cu atenție aceste fursecuri, deoarece acestea tind să ardă ușor din cauza zahărului care se află pe aluat.