Burtă de porc BLT cu roșii Cherry
Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 485 calorii, 12g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de salată, pâine, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umăr de porc gătit lent cu roșii Cherry, Gatiti cartea: cârnați de porc Spiedini cu Bocconcini și roșii Cherry, și Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați roșiile cherry cu 1/2 linguriță de sare și aruncați într-o strecurătoare sau strecurătoare peste un castron.
Lăsați să se scurgă cel puțin 20 de minute. Aruncați lichidul în vas.
Între timp, încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Condimentați burta de porc cu sare și piper și gătiți, răsturnând des, până se rumenesc pe ambele părți și fierte, aproximativ 8 minute.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Întindeți un strat uniform de maioneză pe o parte a fiecărei felii de pâine și condimentați cu un vârf de sare și piper. Împărțiți salata verde, feliile de burtă de porc și roșiile cherry uniform pe 4 felii, apoi acoperiți fiecare cu o felie de pâine, cu maioneză în jos.