Burritos În Stil Grecesc
Rețeta în stil grecesc Burritos ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 38 minute. Această rețetă servește 38 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de orez, iaurt fără grăsimi, sos de vinetă grecească și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Burritos În Stil Enchilada, Mic Dejun Burritos-Stil Foc De Tabără, și Denver Stil Mic Dejun Burritos.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Se încălzește pansamentul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 6 min. sau până la făcut, amestecând ocazional.
Adăugați orez și coajă; se amestecă ușor.
Întindeți tortilele cu hummus; deasupra cu amestec de pui, brânză și spanac. Îndoiți în părțile opuse ale fiecărei tortilla, apoi rulați în stil burrito.
Așezați, cusătura-laturile în jos, într-un singur strat în caserolă.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește; se acoperă cu iaurt și roșii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.