Burritos El Grande
Burritos El Grande ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 588 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Dacă aveți salată verde, tortilla de făină, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ El Grande Burritos, Burritos Grande, și Burritos El Grande Făcut Peste.
Instrucțiuni
Carne brună în tigaie mare la foc mediu; scurgere. Se amestecă salsa și ardeii. Aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; acoperi. Fierbeti la foc mic 5 min.
Răspândiți fasolea în centrele de tortilla; se acoperă cu amestec de carne, brânză, salată și roșii.
Îndoiți în părțile opuse ale fiecărei tortilla, apoi înfășurați stilul burrito.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.