Burritos De Porc Din Sud-Vestul Aragazului Lent

Slow-aragaz Sud-Vest Burritos de porc ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 258 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 8 ore și 10 minute. Un amestec de conserve de roșii, usturoi, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Porc Sud-Vestică Cu Aragaz Lent, Chile Verde Cu Aragaz Lent A Tras Burritos De Porc, și Burritos cu carne de vită și fasole cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Puneți carnea de porc în aragaz.
În blender, puneți roșiile, pasta de roșii, mierea, usturoiul, pudra de chili și sarea. Capac; amestec pe viteza medie-mare 10 secunde, oprirea blender frecvent pentru a racla părți.
Se toarnă peste carne de porc.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe; reveniți la aragaz și amestecați bine.
Serviți amestecul de porc pe tortilla cu toppinguri. Amestecul de porc se va menține la căldură scăzută până la 2 ore.