Burrito De Ton Cu Salsa Proaspătă Și Dip De Fasole Neagră

Burrito De Ton Cu Salsa Proaspătă Și Dip De Fasole Neagră
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Burrito de ton cu Salsan proaspăt și baie de fasole neagră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 696 calorii, 54g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați papaya, lămâie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Burrito de mic dejun cu fasole neagră cu pătlagină și salsa de Mango, Salsa proaspătă de porumb și fasole neagră, și Crochete de fasole neagră cu Salsa proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă tonul, wasabi, cilantro și sare. Împărțiți amestecul în 8 și rulați în bucăți lungi de 7 inci. Rulați bine tonul în tortilla și periați marginile cu gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
WasabiWasabi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Rulați burrito în folie de plastic și sigilați marginile. Se răcește cel puțin 1 oră înainte de prăjire. Se prăjește adânc timp de 5 minute la 350 de grade, se feliază și se servește.Încercați aceste rețete de ton pe Food Republic:rețetă de ton cu sare și piper la grătar adobo African - rețetă de ton frecat rețetă de tartar de ton Curry
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista