Burgerul Voinic

Burgerul voinic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 532 calorii, 31g de proteine, și 33g de grăsime. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de pâine, hamburger de vită, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, Săptămâna burgerilor din New York: Burger de covrig cu brânză de bere, și Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pâinea într-un prăjitor de pâine setat la nivelul dorit de întuneric.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți chifteaua de hamburger timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până când este gătită. În timp ce tortul se gătește, întindeți maioneza pe o parte a fiecărei bucăți de pâine prăjită și așezați-le pe o farfurie, cu maioneza în sus.
Odată ce tortul este gătit, transferați-l într-o felie de pâine. Crăpați oul în tigaie și prăjiți până când gălbenușul este ferm, aproximativ 3 minute dacă acoperiți tigaia.
Așezați oul pe tort când ați terminat și acoperiți cu o felie de brânză. Se acoperă cu cealaltă felie de pâine. Când ați terminat, ar trebui să arate ca un sandwich.