Burgeri Vegetarieni

Burgeri Vegetarieni
Reteta burgeri Veggie este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de pâine, înlocuitor de ouă, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cele Mai Bune Burgeri Veggie, Burgeri Vegetarieni, și Burgeri Vegetarieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de aluat pe o plită fierbinte ușor acoperită cu spray de gătit. Se prăjesc 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Serviți pe pâine prăjită cu ceapă și salată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista