Burgeri Tempeh La Grătar
Burgeri Tempeh la grătar este un vegan felul principal. O porție conține 386 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de apă, muștar maro picant, un strop de piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Burgeri Vegetarieni Tempeh La Grătar, Tempeh-Burgeri Cu Ciuperci, și Tempeh-Burgeri Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți tempeh în jumătate orizontal cu un cuțit ascuțit; tăiați fiecare bucată în jumătate transversal.
Așezați tempeh într-o pungă de plastic cu fermoar.
Combinați apa și următoarele 5 ingrediente (apă prin usturoi) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Se toarnă peste tempeh;sac de etanșare. Marinați la frigider 3 ore până peste noapte.
Așezați chiflele, tăiate cu părțile în jos, pe grătar; grătar 1 minut sau până la prăjit.
Scoateți tempehul din marinadă, rezervând marinada.
Așezați tempeh pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Întindeți 1 1/2 lingurițe de ketchup și 1 1/2 lingurițe de muștar uniform peste fiecare blat de COC.
Așezați 1 frunză de salată pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; se acoperă cu 2 bucăți de tempeh, 1 felie de roșii, 1 felie de ceapă și jumătatea superioară a chiflei.