Burgeri Slaw
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii Slaw. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 210 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Dacă aveți la îndemână piper, muștar dijon, salată de varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Burgeri de pui BBQ cu Slaw, Burgeri de somon cu Caesar Slaw, și Burgeri de porc la grătar cu Slaw.
Instrucțiuni
Așezați coleslaw într-un castron mare.
Combinați maioneza, oțetul, zahărul, muștarul și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper, amestecând cu un bici.
Se toarnă amestecul de maioneză peste salată de varză, aruncând bine pentru a acoperi salată de varză. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Combinați carnea de vită măcinată, sosul Worcestershire, ceapa și restul de 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Împărțiți în 8 porțiuni egale; modelați fiecare într-un patty gros de 1/2 inci.
Așezați chiftelele pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătați 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Loc 1 burger patty pe jumătatea de jos a fiecărui coc; top fiecare patty cu 1/4 cana slaw.
Așezați jumătățile superioare de chifle pe burgeri.