Burgeri sfârâitori din sud-vest

Burgeri sfârâitori din sud-vest
Sizzling Southwest Burgers necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,15 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine , 37 g de grăsimi și un total de 589 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes necesită sare de usturoi, amestec de condimente pentru taco, salsa și brânză pepperjack. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor americane. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 54% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sizzling Southwest Burgers , Sizzling Seitan Burgers și Southwest Burgers .

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Vinul Merlot de stat Madsen Family Cellars, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Vinul Merlot de stat Madsen Family Cellars
Vinul Merlot de stat Madsen Family Cellars
Acest amestec bine structurat de struguri Red Mountain și Wahluke Slope a fost învechit timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez și american. Bogat cu cireșe, merisoare și caramel, cu o senzație de gură netedă și un final lung și persistent. Acest vin cu corp mare se potrivește bine cu carnea de miel sau vită la grătar. Podgoriile Seth Ryan, Red Mountain AVA și Stone Tree Vineyards, Wahluke Slope AVA. Wine Advocate 2010, numărul 190 - 91 puncte
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista