Burgeri Portobello cu Pesto, Provolone și ardei prăjiți
Nevoie de o felul principal vegetarian? Burgerii Portobello cu Pesto, Provolone și ardei prăjiți ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 603 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,58 USD pe porție. 380 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ardei prăjiți din borcan, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Pesto Portobello Ciuperci, sau pui, burgeri cu roșii prăjite marinate, Presto Pesto Panini (cu Prosciutto, Provolone și ardei), și pesto portobello burgers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pesto și maioneză într-un castron micse amestecă. Se condimentează cu sare și piper.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Rulouri de grătar, tăiate cu fața în jos, până ușorprăjit.
Răspândiți grătarpartea rulourilor cu maioneză pesto.
Ungeți ciupercile pe ambele părți cu ulei;se presară sare și piper. Grătar, rotunjit în sus, 4 minute. Întoarceți ciupercile.Acoperiți și grătiți până când ciupercile sunt fragede,aproximativ 4 minute.
Așezați 1 ciupercă pefiecare fund de rulou. Acoperiți fiecare cu suficiente bucăți de piper roșu pentru a acoperi, apoi cu rucola și brânză. Apăsați topurile și serviți.