Burgeri Portobello Buffalo cu salată de mere de țelină

Reteta Portobello Buffalo Burgers cu telina Apple Slaw este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,55 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de muștar din cereale integrale, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burgeri De Pui De Bivol Cu Salată De Morcovi De Țelină, Burgeri de pui Buffalo cu salată picantă de țelină cu brânză albastră, și Burgeri Portobello cu salată de avocado Chipotle.
Instrucțiuni
Pulsează ceapa și ciupercile într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu până când strălucește.
Adăugați amestecul de ciuperci, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper rotunjit și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se rumenească și lichidul s-a evaporat, 8 până la 10 minute.
Se transferă într-un castron și se răcește la cald, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Tăiați țelina și mărul în julienne subțire lungă de 2 inci cu feliator.
Bateți împreună maioneza, oțetul, uleiul, muștarul, zahărul, 1/8 linguriță de sare rotunjită și 1/8 linguriță de piper într-un castron mediu.
Adăugați țelină și măr, aruncând pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute pentru a dezvolta arome.
Amestecați bivolul în amestecul de ciuperci răcit cu mâinile până se combină bine. Formați-vă în chiftele de 4 (4 inci).
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Gatiti burgeri, de cotitură o dată, aproximativ 8 minute total pentru mediu-rare.
Serviți burgeri, acoperiți cu slaw, pe chifle.
Per porție: Calorii 389, grăsimi totale 29 g, Grăsimi saturate 2 g, Colesterol 79 mg, sodiu 733 mg, Carbohidrați 8 g, Fibre 2 g, proteine 23 g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "