Burgeri la grătar cu unt de lămâie Meyer

Burgeri la gratar cu unt de lamaie Meyer ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 840 calorii, 35g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie obișnuită, unt, chifle de hamburger din semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Somon la grătar cu ierburi și unt compus din lămâie Meyer, Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), și Fursecuri Cu Unt De Lămâie Meyer.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, toate ierburile, coaja de lămâie șisuc de lămâie într-un castron mic. Se condimentează cu sareși piper. Măsurați 1/3 cană de unt de plante; transferați pe o foaie de folie de plastic (rezerveremaining unt în castron pentru răspândirepe chifle). Folosind folie de plastic ca ajutor, formați untul într-un buștean lung de 3 inci; înfășurați plasticaround pentru a sigila. Se îngheață până se întărește, aproximativ30 de minute.
Tăiați transversal în 4 runde.Aplatizați rundele în discuri cu diametrul de 2 inci.
Împărțiți carnea în 4 bucăți egale. Folosindmâinile umede, formați fiecare piesă în minge.Folosind degetul mare, faceți o adâncitură largăîn centrul fiecărei mingi. Apăsați 1 lămâie-butterround plat în indentare, apoi presămăriți bine peste unt pentru a închide.Aplatizați fiecare burger în 31/2-inch-diameterpatty, lăsând untul rotund orizontal în centrul fiecărui burger. Faceți înainte: unt de Ierburiși burgerii se pot face cu 6 ore înainte.
Așezați burgerii pe foaia de copt, acoperiți cu folie de plastic și răciți. Acoperiți și răciți herbbutter în castron; aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.
Periați grătarul cu ulei. Pregătițibarbecue (căldură mare).
Presărați ambele părțide burgeri cu sare și piper.
Răspânditrămânând unt pe părțile tăiate ale chiflelor.Grill burgeri până când fierte prin, 4 la 6minute pe fiecare parte. Grill chifle până ușorcartajate, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Așezați burgeri pe fundul chiflelor. Se acoperă cufelii de roșii și frunze de rucola. Acopericu blaturi de coc și serviți.