Reteta ciuperci Kasha burgeri cu maioneza Chipotle ar putea satisface pofta americană în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 4. O porție conține 623 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, sos de soia, ciuperci portabella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Taco Cu Maioneză Chipotle, Burgeri Jalapeno cu Bacon cu maioneză Chipotle, și Burgeri de fasole Pinto de sud-vest cu maioneză Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fierbere într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, apoi amestecați kasha. Acoperiți și reduceți căldura la minim, apoi gătiți până când kasha este fragedă și apa este absorbită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kasha
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Rupeți o treime din ciuperci într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt, apoi transferați într-un castron. Repetați cu restul de 2 loturi de ciuperci, transferându-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
4
Gatiti ceapa si ardeiul gras in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ciuperci tocate, usturoi, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când orice ciuperci lichide degajate se evaporă și ciupercile încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Piper
Sare
6
Transferați amestecul într-un castron mare, apoi amestecați kasha, pătrunjel, sos de soia și 1/2 cană pesmet până se combină bine. Se răcește 10 minute, apoi se amestecă oul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Sos De Soia
Pătrunjel
Kasha
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Tapetați un platou cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Întindeți firimiturile de pâine rămase într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Formați o pătrime din amestecul de ciuperci (aproximativ 3/4 cană) într-o pastă groasă de 3/4 inci (3 1/2 inci în diametru), apoi dragați în pesmet, eliminând excesul și transferați pe platou. Formați și dragați încă 3 chiftele, transferându-le pe platou. Chill patties, acoperite slab cu folie de plastic, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ciuperci
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
10
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci curățată la foc mediu-mare până când strălucește, apoi prăjiți chiftelele, întorcându-se o dată, până devin aurii adânci, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Transferați chiftelele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge (chiftelele vor fi moi).
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
12
Între timp, amestecați maioneza și sosul chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Răspândiți pâinea cu maioneză chipotle și sandwich fiecare patty de ciuperci între 2 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ciuperci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
1
Patties pot fi formate, fără acoperire de pâine, cu 12 ore înainte și refrigerate, acoperite.