Burgeri Italieni Gustoși

Burgeri Italieni Gustoși
Burgerii italieni gustoși sunt un fel principal care servește 6. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 36g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Burgeri Gustoși De Ton, Burgeri Gustoși De Curcan, și Burgeri Gustoși De Curcan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați parmezanul și usturoiul. Zdrobiți curcanul și cârnații de curcan peste amestec și amestecați bine. Formați în șase chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Cârnați De CurcanCârnați De Curcan
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 5-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 165 CP și sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Periați chiflele cu ulei; grătar, neacoperit, timp de 1-2 minute sau până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Serviți burgeri pe chifle cu pesto, brânză mozzarella, salată verde, roșii și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
RolaRola

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Duckhorn Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
Duckhorn Napa Valley Merlot
Duckhorn Napa Valley Merlot
Acest vin prezintă arome de sos dulce de prune, vanilie, ciocolată, cedru și butterscotch cu cireșe negre mari și fructe de pădure negre în gură. Un mijloc echilibrat, cu un indiciu de stejar prăjit, este asociat cu o mușcătură frumoasă din taninuri rotunjite și un finisaj lung plăcut. Acest vin se împerechează bine cu carne la grătar și vânat sălbatic cu sosuri cu fructe de pădure sălbatice, preparate copioase din paste și somon din Pacificul de Nord-Vest.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista