Burgeri hawaiieni fierbinți (Spam, ananas, maioneză elvețiană și Sriracha)

Rețeta Hot Hawaiian Burgers (Spam, ananas, Swiss și Sriracha Mayo) ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Pentru $3.46 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 885 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper kosher, brioșe, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Caserola Hawaiană SPAM și ananas, Burgeri de coriandru cu maioneză Sriracha, și Burgeri suculenți de curcan cu maioneză Sriracha și Scallions carbonizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți carnea în patru grămezi uniforme și formați-o în chiftele de burger cu aproximativ 1/2 inch mai late decât brioșele englezești. Se condimentează generos cu sare și piper și se lasă deoparte.
Combinați mayo și sriracha într-un castron mic. Pune deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați burgerii direct peste partea fierbinte a grătarului și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când temperatura este bine carbonizată și temperatura internă înregistrează 125 până la 130 de grade F pe un termometru de citire instantanee pentru mediu-rar, aproximativ 5 minute în total sau 135 de grade F până la 140 de grade F pentru mediu, aproximativ 6 minute în total. Acoperiți fiecare burger cu 1 felie de brânză, apoi transferați pe o farfurie mare și cort cu folie de aluminiu.
Așezați feliile de spam și ananas pe partea fierbinte a grătarului și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când sunt încălzite și bine carbonizate.
Așezați 1 felie de brânză deasupra fiecărei paste Spam.
Transferați Spam-ul și ananasul în partea rece a grătarului.
Prajeste briose englezesti pe gratar.
Așezați chiflele de jos pe o tăietură. Se acoperă cu o felie de ananas.
Adăugați burger patty. Sus cu SPAM. Se acoperă cu mayo sriracha, apoi se închide burgerul.