Burgeri Gyro La Grătar

Burgerii Gyro la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de runde de pâine pita, roșii, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Gyro sandwich cu brânză la grătar (alias Gyro Melt), Brânză la grătar Gyro de pui (alias topitura Gyro), și Gyro Burgers.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați 1 recipient de iaurt simplu cu plicul amestecului de pansament ranch.
Scoateți jumătate din amestec într-un alt bol. Într-unul dintre boluri, adăugați recipientul rămas de iaurt simplu și castraveți tăiați cubulețe; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați. Preîncălziți grătarul și grătarul ușor cu ulei.
Se amestecă carnea de vită măcinată și 1/4 cană de ceapă în jumătatea rămasă din amestecul de iaurt. Se modelează în 6 chiftele de hamburger.
Grătare la foc mediu timp de 7 minute pe fiecare parte, întorcându-se o dată.
Tăiați 1/4 capăt al buzunarelor pita și umpleți cu salată ruptă, burger la grătar, sos cremos de castraveți și roșii tăiate cubulețe.