Burgeri Francezi La Grătar

Burgeri Francezi La Grătar
Rețeta de burgeri francezi la grătar este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. Acest fel principal are 327 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine diagonală, apă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. va fi un hit la tine Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Burgeri Francezi La Grătar, Burgeri De Ceapă Franceză La Grătar, și Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Pentru a face bulion fierbinte în cratiță de 1 litru, amestecați 1 cană de apă și 2 linguri din amestecul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți în timp ce faceți și grătați chiftelele.
3
Într-un castron mediu, amestecați 2 linguri de apă și amestecul de supă rămas până se omogenizează bine. Se amestecă carnea de vită măcinată. Formați amestecul în 4 chiftele în formă ovală, cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați chiftelele pe grătar; acoperiți grătarul. Gatiti la foc mediu 11-13 minute, rotind o data, pana cand termometrul introdus in centrul chiftelelor citeste 71°. in ultimele 2 minute de timp de gatit, asezati feliile de paine pe gratar; gatiti 1-2 minute, rotind o data, pana se prajeste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Pentru a servi, așezați fiecare tort între 2 felii de pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
6
Se servește cu bulion fierbinte pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista