Burgeri Francezi La Grătar

Burgeri Francezi La Grătar
Rețeta de burgeri francezi la grătar este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. Acest fel principal are 327 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine diagonală, apă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. va fi un hit la tine Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Burgeri Francezi La Grătar, Burgeri De Ceapă Franceză La Grătar, și Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Pentru a face bulion fierbinte în cratiță de 1 litru, amestecați 1 cană de apă și 2 linguri din amestecul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți în timp ce faceți și grătați chiftelele.
3
Într-un castron mediu, amestecați 2 linguri de apă și amestecul de supă rămas până se omogenizează bine. Se amestecă carnea de vită măcinată. Formați amestecul în 4 chiftele în formă ovală, cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați chiftelele pe grătar; acoperiți grătarul. Gatiti la foc mediu 11-13 minute, rotind o data, pana cand termometrul introdus in centrul chiftelelor citeste 71°. in ultimele 2 minute de timp de gatit, asezati feliile de paine pe gratar; gatiti 1-2 minute, rotind o data, pana se prajeste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Pentru a servi, așezați fiecare tort între 2 felii de pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
6
Se servește cu bulion fierbinte pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista