Burgeri de vită și Chorizo cu maioneză Chile prăjită
Reteta de carne de vită și Chorizo burgeri cu maioneza Chile prăjită ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 602 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, chifle de hamburger și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de pui-Chorizo cu maioneză de Avocado, Cartofi Prăjiți Aurii Cu Maioneză Chile, și Burgeri De Vită Și Chorizo Cu Gust De Sfeclă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați maioneza, usturoiul, sucul de lămâie și cilantro. Capac; frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
2
Îndepărtați tulpina, semințele și membranele din chile; tăiați chile pe lungime în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Semințe
3
Așezați pielea cu fața în jos pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu aproximativ 10 minute sau pana cand pielea este innegrita si blisterata. Puneți imediat chile în castron. Acoperiți bine cu folie de plastic; se răcește 5 minute. Îndepărtați pielea înnegrită; clătiți cu apă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Fulgi De Legume
Bol
4
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, chorizo, sare și piper. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 11 până la 13 minute, întorcându-vă o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 F. În ultimele 2 minute de gătit, acoperiți fiecare chiflă cu brânză și așezați chiflele, tăiate cu părțile în jos, pe grătar. Gatiti pana se topeste branza si chiflele sunt prajite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Rola
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
6
Scoateți burgerii și chiflele de pe grătar; acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Se toacă fin chile prăjită; se amestecă în amestecul de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Ardei Iute
8
Întindeți 1 lingură de amestec pe părțile tăiate ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
9
Așezați burgeri pe jumătățile de jos ale chiflelor; deasupra cu roșii. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.