Burgeri de vită, mentă și Pepperoncini cu sos de lămâie-Feta

Burgerii de vită, mentă și Pepperoncini cu sos de lămâie-Feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 5. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 389 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, suc de lămâie, brânză feta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ Burgeri de vită glazurați cu miere-Chipotle cu sos de mentă-Avocado, Burgeri de pui cu spanac și Feta (aka burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, și Fetan și mentă burgeri de miel (pan Fry sau BBQ).
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gustul, combinați roșiile, 1 lingură de mentă și 1 lingură de suc; acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Pentru a pregăti sosul, așezați brânza feta și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie și procesați 2 minute sau până când părțile netede, răzuite. Acoperiți și răciți.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Pentru a pregăti burgeri, combinați 1/2 cană de mentă și următoarele 6 ingrediente (prin carne de vită). Împărțiți amestecul în 5 porții egale, modelând fiecare într-un patty gros de 1/2 inci.
Așezați chiftelele pe un grătar sau o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Locul 1 patty pe jumătatea de jos a fiecărui coc; top cu 1/4 cana savura.
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 2 linguri de sos; top cu jumătăți de top de chifle.
Notă de vin: sosul de lămâie, brânză feta și iaurt de pe acest burger gustos adaugă o aromă sărată, tangibilă, care poate face ca multe vinuri roșii să aibă un gust plat și plictisitor. Așadar, optați pentru un vin alb proaspăt, curat și uscat (cine a spus că vinurile albe nu merg cu carne roșie?). Alegerea mea preferată: un Pinot Grigio vioi, servit bine răcit. Zenato Pinot Grigio din 2003 din Veneto, Italia, este o alegere accesibilă la aproximativ $ - Karen MacNeil