Burgeri de vinete Halloumi cu Harissa relish

Burgeri de vinete Halloumi cu Harissa relish
Halloumi burgeri de vinete cu Harissa relish durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 479 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 642 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de piper prăjit dintr-un borcan, ceapă, hummus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Halloumi și stivă de vinete (vinete) , Varză de Bruxelles prăjită și glisoare Halloumi cu Harissa, și Halloumi cu broccoli tabbouleh & miere-pansament harissa sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 lingură de ulei într-o tigaie și vârful în ceapă. Gatiti la foc mare cateva minute, apoi coborati focul si gatiti pana se inmoaie si devin aurii aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, încălziți încă o lingură de ulei și prăjiți vinetele câteva minute pe fiecare parte până se înmoaie. Pune deoparte. În uleiul rămas, prăjiți halloumi până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Câteva Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Mentă Proaspătă, Frunze Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Introduceți zahărul brun, piperul și harissa în ceapă. Gatiti 1 min pana se topeste zaharul. În timp ce gustul se gătește, întindeți rulourile cu hummus, așezând felii de halloumi și vinete deasupra. Lingurați gustul lipicios și picant și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Câteva Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Mentă Proaspătă, Frunze Culese
HarissaHarissa
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional

Vin recomandat: Malbec, Merlot, Zinfandel

Malbec, Merlot și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista