Burgeri de ton cu Tapenade
Burgeri de ton cu Tapenade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 372 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,85 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tapenadă De Ton, Burgeri Umpluți Cu Tapenade, și Crostini cu tapenadă de ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți grătarul (căldură medie-mare). Gratiți bucățile de baghetă, tăiate cu fața în jos, până când sunt ușor prăjite, aproximativ 2 minute.
Scoateți și puneți deoparte.
Combinați măslinele, caperele, 1 lingură de ulei, sucul de lămâie, pătrunjelul, coaja de lămâie și hamsia într-un robot de bucătărie. Pulse doar până când măslinele sunt tocate fin. Condimentează tapenada cu sare și piper.
Stropiți tonul cu uleiul rămas.
Se presară cu sare și piper. Grătați tonul până devine auriu și ars la exterior și doar opac în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se amestecă maioneza și muștarul într-un bol mic pentru a se amesteca. (Tapenada și maioneza Dijon pot fi preparate cu 1 zi înainte. Acoperiți separat și refrigerați. Aduceți tapenada la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Întindeți maioneza Dijon peste jumătățile inferioare și superioare ale bucăților de baghetă. Se acoperă cu ardei roșii și ceapă roșie.
Tăiați fripturile de ton peste cereale în felii groase de 1/2 inci. Aranjați feliile de ton deasupra cepei. Puneți tapenada peste ton. Se acoperă cu salata verde, apoi cu vârfurile de baghetă și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.