Burgeri De Ton
Burgerii de ton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 334 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, sare și piper grosier, sare și piper grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri De Ton, Burgeri de ton BLT, și Burgeri De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc într-un grătar de cărbune sau preîncălziți un gaz grill.In într-un castron, combinați tonul tocat, ceapa și sucul, maioneza, sarea și piperul. Formați în 4 chiftele Ferme de aproximativ 3 inci în diametru și 1 1?2 inci grosime. Acoperiți și răciți la congelator nu mai mult de 10 minute.Între timp, faceți maioneza cu lămâie-arpagic: într-un castron mic, amestecați maioneza, sarea, piperul, sucul de lămâie, arpagicul, sosul de soia și sosul de ardei iute. Pune deoparte.Folosind o spatulă largă, așezați cu grijă chiftelele de ton pe grătar. Grătați prăjiturile, rotind ușor o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute în total pentru mediu-rar, 8 minute în total pentru mediu. În același timp, prăjiți ușor feliile de pâine pe grătar.
Transferați pe plăci individuale.
Așezați chiftelele de ton pe jumătate din feliile de pâine. Se acoperă cu frunzele de salată, feliile de roșii și arpagicul.
Se ornează cu pene de murat de mărar.
Serviți imediat, cu maioneza de lămâie-arpagic pe lateral.
Servește 4.Notă: Această rețetă folosește ou crud. Ouăle crude riscă să fie infectate cu salmonella sau alte bacterii, ceea ce poate duce la intoxicații alimentare. Acest risc este cel mai îngrijorător pentru copiii mici, persoanele în vârstă, femeile însărcinate și oricine are un sistem imunitar compromis. Dacă aveți probleme de sănătate și siguranță, nu consumați ou crud sau căutați un produs din ou pasteurizat care să îl înlocuiască.Sfaturi de variație: dacă doriți, amestecați 1 lb. ton cu 1?2 lb. pește alb, cum ar fi halibutul sau talpa. Pentru a găti pe plită, folosiți o tigaie de grătar preîncălzită ușor unsă la foc mare.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah