Burgeri de somon la tigaie

Burgeri de somon la tigaie
Burgeri de somon Pan-ars este un fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție conține 938 calorii, 79G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $ 8.97 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, chifle de hamburger, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 94%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinete prăjite cu sos de zară, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână.

Instrucțiuni

1
Amestecați somonul, arpagicul, pătrunjelul, sarea și piperul împreună. Se mulează în două chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
SomonSomon
2
Adăugați uleiul de canola în tigaie pentru a se încălzi. Când uleiul este încălzit, așezați chiftelele în ulei și gătiți timp de 15 minute pe fiecare parte. Când prăjiturile sunt maronii aurii, scoateți-le din tigaie și așezați-le pe chifle fierbinți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapă, roșii, slănină, castraveți și muștarul preferat. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
TomateTomate
MuștarMuștar
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
CeapăCeapă

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate84
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista