Burgeri de pui cu sos de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de pui cu sos de arahide. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 371 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, piept de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri cu sos de arahide, ananas și ceapă roșie, Burgeri de curcan Thailandezi cu sos de arahide, și Burgeri de vită cu sos de grătar cu arahide-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Pentru a pregăti burgeri, așezați ceapa și următoarele 5 ingrediente (ceapă prin pui) într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat grosier. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Așezați chiftelele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Așezați rulourile, tăiate cu părțile în jos, pe grătar; grătar 1 minut sau până la prăjit.
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare porție cu 1/4 cană de varză, aproximativ 1 lingură de sos și jumătatea superioară a ruloului. Produceți 4 porții.