Burgeri De Pui Cordon Bleu
Pui Cordon Bleu burgeri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 430 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 13. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană deli, muștar dijon, brioșe de aluat de dimensiuni sandwich și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Burgeri De Pui Cordon Bleu, Chicken Cordon Bleu Burgers-Rachael Ray, și Pui Cordon Bleu.
Instrucțiuni
Preîncălziți tigaia pentru grătar, grătarul antiaderent, tigaia antiaderentă mare sau grătarul electric de masă la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de ulei și slănină Canadiană. Încălziți slănina și caramelizați-o la margini, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe o bucată de folie. Îndoiți folia ușor pentru a vă încălzi.
Combinați puiul, ardeiul, condimentele de pasăre, condimentele la grătar, șalotul. Scor carne cu partea mâinii pentru a separa în 4 cantități egale. Faceți 4 prăjituri mari, cu grosimea de 3/4 până la 1 inch.
Stropiți chiftelele cu ulei și puneți-le pe tigaie fierbinte, grătar sau în tigaie. Gatiti 5 minute pe fiecare parte, pana cand puiul este fiert.
Torturi de Top cu slănină Canadiană gătită rezervată și brânză elvețiană. Îndoiți fiecare felie de brânză în jumătate pentru a se potrivi burgerului. Acoperiți ușor cu folie de staniu. Opriți tigaia și lăsați brânza să se topească, 2 minute.
Combinați maioneza, muștarul, tarhonul. Topuri slather bun sau topuri englezești cu sos.
Așezați burgerii Cordon Bleu pe fundul cocului și deasupra cu salată și roșii. Puneți blaturi de chifle sau brioșe la loc.
Se servește cu cartofi prăjiți.