Burgeri de miel cu condimente indiene și sos de iaurt-mentă

Burgeri de miel cu condimente indiene și sos de iaurt-mentă
Burgerii de miel cu condimente indiene și sos de iaurt-mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 342 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână un strop de nucșoară, șalotă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri marocani de miel cu sos de mentă-iaurt, Burgeri de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă, și Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti râșnița, puneți arborele de alimentare, lama și placa de matriță de 1/4 inch în congelator timp de 30 de minute sau până când sunt bine răcite. Asamblați râșnița chiar înainte de măcinare.
2
Aranjați bucățile de miel într-un singur strat pe tigaia cu jeleu, lăsând spațiu între fiecare bucată. Congelați 15 minute sau până când carnea este fermă, dar nu congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
MielMiel
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați mielul și 1 lingură de ulei într-un castron mare; aruncați pentru a combina. Treceți mielul prin mașina de tocat carne complet. Treceți imediat carnea prin râșniță a doua oară. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Masina De Tocat CarneMasina De Tocat Carne
BolBol
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și șalota; gatiti 15 minute sau pana cand ceapa este aurie, amestecand frecvent. Se amestecă 1 1/2 linguri de usturoi, chimen și următoarele 6 ingrediente (prin nucșoară); gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
CeapăCeapă
ChimenChimen
6
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
7
Combinați amestecul de miel, amestecul de ceapă, 1 lingură de mentă și 1/4 linguriță de sare. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Apăsați o indentare de dimensiunea nichelului în centrul fiecărei plăcinte. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
MielMiel
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
9
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SemințeSemințe
10
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 9 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
12
Lăsați să stea 10 minute. Curățați și tăiați fiecare porție de ardei în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
13
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
14
Combinați restul de 1 1/2 lingurițe de usturoi, restul de 1 lingură de mentă, iaurt, suc, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper negru într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
SucSuc
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Presărați chiftelele uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SareSare
16
Așezați chiftelele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute sau până când apar urme de grătar. Întoarceți cu grijă chiftelele; grătar 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
17
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare porție cu 2 linguri de amestec de iaurt, 1/2 cană radicchio, 2 fâșii de ardei gras și jumătatea superioară a cocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
IaurtIaurt
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista