Burgeri de miel cu ceapă roșie caramelizată, Mayoli și Feta
Burgeri de miel cu ceapă roșie caramelizată, Mayoli și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 704 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pitas, unt, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sfeclă și ceapă caramelizată cu Feta, Burgeri de curcan cu ceapă caramelizată, și Burgeri de curcan cu ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru ceapă: într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați untul și uleiul de măsline. Când untul începe să spumeze, adăugați ceapa, sarea și zahărul. Gatiti pana cand ceapa se descompune si are culoarea caramelului, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
În timp ce ceapa se gătește, porniți "Mayoli": într-un castron, amestecați împreună maioneza, uleiul de măsline, busuiocul uscat și usturoiul granulat. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Apă Fierbinte (100°F)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați coapsele de miel, usturoiul granulat, sarea și piperul într-un robot de bucătărie și tocați până când sunt complet măcinate. Împărțiți carnea în 6 bile și apoi formați-o în prăjituri. Într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și gătiți 3 burgeri, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De Miel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și păstrați cald pe o farfurie sub folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și gătiți restul de 3 burgeri, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4
Ungeți pita sau rulourile și prăjiți-le într-o tigaie până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Pentru a servi, întindeți 1 pita cu" Mayoli", acoperiți cu un burger de miel, câteva cepe și 1/2 uncie de feta. Închideți burgerul cu o altă pita. Continuați până când toate cele 6 burgeri sunt construite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale