Burgeri De Linte

Burgeri De Linte
Rețeta burgeri de linte ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.86 pe portie. O porție conține 452 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Persoana 41 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, linte, orez brun cu bob scurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Burgeri De Linte, Burgeri De Linte Roșie, și Burgeri De Linte Roșie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți vârfurile de ciuperci cu 2 lingurițe. ulei. Prăjiți ciupercile, răsturnând o dată, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 20 de minute.Între timp, căldura rămasă 1 lingură. ulei într-o cratiță la foc mediu. Gatiti ceapa si telina pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă linte și bulion și se fierbe. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți până când lintea este doar fragedă, dar nu moale, 67 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se scurge, apoi se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Transferați amestecul de linte într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați orez brun și aruncați ușor pentru a combina bine. Condimentează după gust cu sare, piper și suc de lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Așezați 4 ciuperci pe farfurii. Lingură aproximativ 1 cană de umplutură de linte pe fiecare; adăugați toppinguri la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
LinteLinte
8
Așezați 4 ciuperci rămase deasupra ' burgeri.'
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista