Burgeri De Linte
Rețeta burgeri de linte ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.86 pe portie. O porție conține 452 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Persoana 41 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, linte, orez brun cu bob scurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Burgeri De Linte, Burgeri De Linte Roșie, și Burgeri De Linte Roșie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți vârfurile de ciuperci cu 2 lingurițe. ulei. Prăjiți ciupercile, răsturnând o dată, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 20 de minute.Între timp, căldura rămasă 1 lingură. ulei într-o cratiță la foc mediu. Gatiti ceapa si telina pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă linte și bulion și se fierbe. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți până când lintea este doar fragedă, dar nu moale, 67 de minute.
Se scurge, apoi se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci ușor.
Transferați amestecul de linte într-un castron mediu.
Adăugați orez brun și aruncați ușor pentru a combina bine. Condimentează după gust cu sare, piper și suc de lămâie
Așezați 4 ciuperci pe farfurii. Lingură aproximativ 1 cană de umplutură de linte pe fiecare; adăugați toppinguri la alegere.
Așezați 4 ciuperci rămase deasupra ' burgeri.'