Burgeri De Grătar Înveliți Cu Slănină

Burgeri gratar Bacon-învelite ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.74 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 826 calorii, 40g de proteine, și 55g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați vidalia, ulei de măsline, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți Înveliți Cu Slănină La Grătar, Bacon Înfășurat Oferte De Pui Gratar, și Creveți înveliți cu slănină cu sos de grătar Chipotle.
Instrucțiuni
Aranjați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru microunde; acoperiți cu un prosop de hârtie. Bacon cu microunde la maxim 2 minute sau până când marginile încep să se încrețească și slănina este parțial gătită.
Saut ciuperci și ceapă în ulei fierbinte într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu 4 până la 5 minute sau până când se înmoaie și lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc și se amestecă 2 linguri. sos de grătar.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Formați carnea de vită măcinată în torturi subțiri de 8 (5 inci).
Așezați 2 Linguri. amestec de ciuperci în centrul fiecăruia dintre cele 4 chiftele. Top cu chiftele rămase, apăsând marginile pentru a sigila. Formați în chiftele de 4 inci. Înfășurați părțile laterale ale fiecărei plăcinte cu 2 felii de slănină, capetele suprapuse ale fiecărei felii. Secure bacon folosind murături din lemn.
Presărați chiftele cu sare. Acoperiți și răciți 10 minute.
Grătare, acoperite cu capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) încălziți 5 până la 6 minute pe 1 parte. Întoarceți și ungeți cu jumătate din sosul de grătar rămas. Grătiți 5 până la 6 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz în centru. Întoarceți și ungeți cu sosul de grătar rămas.
Scoateți din grătar și lăsați să stea 5 minute.
Îndepărtați murăturile din lemn.
Serviți burgeri pe chifle și acoperiți cu amestecul de ciuperci rămas.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de grătar cu miere Kraft.