Burgeri De Fuziune Dulci Și Picante

Burgeri De Fuziune Dulci Și Picante
Burgeri de fuziune dulci și picante durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.26 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 682 calorii, 46G de proteine, și 23g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți piper, castraveți, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de fuziune tropicală cu panglici Picante de Tortilla, Salată de fuziune tropicală cu panglici Picante de Tortilla, și Burgeri Hawaiieni Dulci Și Picante.

Instrucțiuni

1
Așezați varza într-un castron mic. Într-un alt castron mic, combinați semințele de susan, sucul de lămâie, muștarul și uleiul; se toarnă peste varză și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un castron mare, combinați sosul de chili, sosul de soia, mierea, oțetul, sarea și piperul. Zdrobiți curcanul peste amestec și amestecați bine. Formați în patru chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 165 de minute și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Serviți pe naan cu amestec de varză, castraveți, piper roșu și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
NaanNaan

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Cold Creek Vineyard Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Cold Creek Vineyard Merlot
Chateau Ste. Michelle Cold Creek Vineyard Merlot
Cold Creek Merlot prezintă arome primitoare de note de rodie, zmeură și fructe de cireș mai ploioase, cu un ușor indiciu de chimen. Aromele de cireș negru și prune cu taninuri vii și substanțiale fac din acesta un vin mare plăcut gustului.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista