Burgeri de cârnați italieni cu Slaw de fenicul

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii de cârnați italieni cu fenicul Slaw. Această rețetă face 4 porții cu 371 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piept de curcan măcinat, oțet de cidru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Încercați Burgeri de porc și fenicul cu slaw de fenicul, Burgeri De Porc Fumurii Cu Fenicul Și Salată De Varză Roșie, și Cârnați Italieni Cu Salată De Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti slaw, combinați oțetul, zahărul, uleiul, piperul și sarea într-un bol mediu, amestecând cu un bici până se dizolvă zahărul.
Adăugați fenicul și ceapa, aruncând pentru a combina.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute până la 1 oră, aruncând slaw ocazional.
Pentru a pregăti burgeri, scoateți cârnații din carcasă.
Combinați cârnații și pieptul de curcan. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând fiecare într-un patty gros de 1/2 inci.
Așezați chiftelele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte. Topiți fiecare patty cu 1 felie de brânză; grătați 1 până la 2 minute sau până când burgerii se termină și brânza se topește.
Așezați rulourile, tăiați părțile în jos, pe grătar; grătar 1 minut sau până la prăjit. Îndepărtarea slaw cu o lingura cu fante, aranja aproximativ 1/2 cana slaw pe jumătatea de jos a fiecărei role; top fiecare portie cu 1 patty și jumătate de sus de rola.