Burgeri de curcan înveliți în salată cu brânză de capră

Rețeta burgeri de curcan înveliți în salată cu brânză de capră ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 586 calorii, 42G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de dressing thousand island, căței de usturoi, curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri De Curcan Teriyaki Înveliți Cu Salată Verde, Burgeri de curcan la grătar cu brânză de capră, și Burgeri de curcan cu compot de afine și brânză de capră.
Instrucțiuni
Tocmai am terminat de făcut unitatea până la Hillsboro, Oregon din Los Angeles ieri, și băiat sunt obosit! Știam că călătoria se va scurge, așa că am încercat să mă aprovizionez cu proteine cu o seară înainte. Am vrut să fac ceva cu carne de curcan măcinată pentru că era la vânzare la supermarket și aveam și niște brânză de capră în frigider, așa că am decis să fac burgeri de curcan! Le-am făcut fără chifle parțial pentru că am vrut să reduc excesul de carbohidrați și parțial pentru că nu am vrut să mă întorc la magazinul alimentar și să cumpăr câteva. Așa că am aruncat asta împreună și am fost foarte mulțumit de cum s-a dovedit! Avea toate aromele care îmi plac și sincer nici nu mi-a lipsit cocul. În plus, m-am simțit destul de bine când am mâncat-o. A fost ușor de făcut, de asemenea, ceea ce a fost deosebit de convenabil la sfârșitul unei zile lungi de ambalare. Acum mă simt bine să mă întorc în casa în care am crescut, iar peisajul de aici nu ar putea fi mai frumos. Mărul, perele și prunii din curtea părinților mei sunt în plină floare, cu flori minunate de primăvară care ies din ramurile lor cenușii. Va trebui să fac ceva fructat în curând pentru a sărbători frumusețea sezonului!Faceți Clic Aici Pentru Rețetă Imprimabilă
Ingrediente: 1 lb. Curcan măcinat8 uncii brânză de capră, tăiată în felii groase de 1/2 inch1 OU1 ceapă, feliată1 roșie, Feliat1 cap de
Salată verde, frunze separate2 căței de usturoi, Tocate2 linguri de Unt5 linguri de ulei de Măsline4 până la 6 lingurițe Ketchup4 până la 6 lingurițe de pansament de mii de Insule1 linguriță praf de Usturoi1 / 2 linguriță de Cumin1 / 2 linguriță de Sare1 / 2 linguriță piper negru Măcinat1 / 2 linguriță piper Cayene1 / 4 linguriță piper Chipotle1 / 4
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa feliată, reduceți focul la mediu-mic și lăsați ceapa să se gătească și să se caramelizeze în timp ce creați tortele, amestecând la fiecare cinci minute și îndepărtându-le de pe foc după 20-30 de minute sau până devin maronii aurii.
Așezați curcanul măcinat, oul, untul, uleiul de măsline rămas, usturoiul tocat și toate condimentele uscate într-un castron mare.
Amestecați-le împreună cu mâinile până când sunt amestecate uniform. Apoi creați 4 până la 6 torturi, cu diametrul de aproximativ 5 inci și grosimea de un centimetru. Le puteți face mai mari sau mai mici, în funcție de preferința dvs. de dimensiune a burgerului.Dați la frigider prăjiturile până când ceapa se gătește.
Scoateți ceapa din tigaie cu o lingură cu fante și puneți-le într-un castron mic. Apoi gătiți burgerii în aceeași tigaie, răsturnând la fiecare câteva minute, astfel încât ambele părți ale tortei să fie fierte, până când temperatura internă a tortelor atinge cel puțin 165 de grade Fahrenheit.
Așezați patty pe un capăt al frunzei de salată.
Așezați o felie de brânză de capră deasupra curcanului, apoi ceapa caramelizată deasupra brânzei, apoi o linguriță de thousand island, apoi o felie de roșii și apoi o linguriță de ketchup. Apucați celălalt capăt al salatei și înfășurați-l peste vârful burgerului, astfel încât să se întâlnească cu celălalt capăt al frunzei de salată de sub burger. Asigurați-vă cu o scobitoare și serviți imediat.