Burgeri De Curcan Glazurați La Grătar
Burgerii de curcan glazurați la grătar sunt un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar dulce-afumat, jalape murat, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Curcan Glazurați La Grătar, Burgeri De Curcan La Grătar, și Burgeri De Curcan La Grătar Cu Salată De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron, condimentați curcanul cu sare și piper și frământați ușor în 1/4 cană din sosul de grătar. Formați carnea în patru chiftele de 4 inci, cu grosimea de aproximativ 3/4 inci.
Ungeți cu ulei și grătiți la foc moderat, rotind o dată, până aproape fierte, 7 minute.
Ungeți cu restul de 2 linguri de sos de grătar și gătiți timp de 1 minut mai mult, până când sunt fierte și ușor glazurate.
Transferați burgerii în chifle și acoperiți cu jalapeos murat, brânză elvețiană și chipsuri de murături și serviți.