Burgeri De Creveți Thailandezi

Burgeri De Creveți Thailandezi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii de creveți Thailandezi. Acest fel principal are 358 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,41 USD pe porție. Un amestec de coriandru, căței de usturoi, sos de arahide thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pad Thai Creveți Burgeri, Burgeri De Curcan Thailandezi, și Burgeri De Ton Thailandezi.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, amestecați 1/3 din creveți într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați creveții rămași; pulsează până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați usturoi, ghimbir, jalapeno, 1/4 cană coriandru, 2 cepe verzi, 1/4 cană sos de arahide, pesmet și sare; combinați cu o furculiță. Împărțiți în 4 porții. Pat cu vârful degetelor pentru a aplatiza la aproximativ 4 inci lățime. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Sos De ArahideSos De Arahide
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Bateți sosul de arahide rămas cu suc de lămâie și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se amestecă slaw cu ceapa rămasă și cilantro; aruncați cu pansament. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Pentru grătar cu cărbune: construiți un foc fierbinte pe o parte a grătarului. Înlocuiți rack. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă albă, adăugați burgeri. Acoperiți și gătiți, rotind o singură dată, până când este opac, aproximativ 3 1/2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Grătiți pitas până se rumenesc și se încălzesc, cam un minut pe fiecare parte. Împărțiți transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Așezați un burger pe fiecare dintre cele 4 jumătăți de pita. Se acoperă cu slaw, apoi restul de jumătăți de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista