Burgeri De Creveți Thailandezi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii de creveți Thailandezi. Acest fel principal are 358 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,41 USD pe porție. Un amestec de coriandru, căței de usturoi, sos de arahide thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pad Thai Creveți Burgeri, Burgeri De Curcan Thailandezi, și Burgeri De Ton Thailandezi.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, amestecați 1/3 din creveți într-o pastă.
Adăugați creveții rămași; pulsează până se toacă mărunt.
Transferați într-un castron.
Adăugați usturoi, ghimbir, jalapeno, 1/4 cană coriandru, 2 cepe verzi, 1/4 cană sos de arahide, pesmet și sare; combinați cu o furculiță. Împărțiți în 4 porții. Pat cu vârful degetelor pentru a aplatiza la aproximativ 4 inci lățime. La frigider.
Bateți sosul de arahide rămas cu suc de lămâie și ulei.
Se amestecă slaw cu ceapa rămasă și cilantro; aruncați cu pansament. La frigider.
Pentru grătar cu cărbune: construiți un foc fierbinte pe o parte a grătarului. Înlocuiți rack. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă albă, adăugați burgeri. Acoperiți și gătiți, rotind o singură dată, până când este opac, aproximativ 3 1/2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Grătiți pitas până se rumenesc și se încălzesc, cam un minut pe fiecare parte. Împărțiți transversal.
Așezați un burger pe fiecare dintre cele 4 jumătăți de pita. Se acoperă cu slaw, apoi restul de jumătăți de pita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris