Burgeri De Cartofi Dulci-Năut-Quinoa

Burgeri De Cartofi Dulci-Năut-Quinoa
Burgerii de cartofi dulci-năut-Quinoa sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, quinoa, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 736 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este excelent. Încercați Tocană De Cartofi Dulci Și Năut Cu Quinoa, Burgeri De Cartofi Dulci Cu Quinoa, și Burgeri De Fasole Neagră Cu Quinoa Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați quinoa și 1/2 cană de apă într-o cratiță foarte mică cu capac. Aduceți la fierbere, acoperiți oala și reduceți focul la cel mai lent foc posibil, cu un difuzor de căldură, dacă aveți unul, dedesubt. Veți fi gătit quinoa în aproximativ 20 de minute. Descoperiți, pufați cu o furculiță și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa GătităQuinoa Gătită
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, tăiați cartoful dulce în rondele de aproximativ 1 1/2 inci grosime și aburiți sau gătiți în apă clocotită până când furculița este moale, aproximativ 15 minute. Se răcește până când este confortabil de manevrat. Îndepărtați și aruncați cojile și transferați-le într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați năutul, ghimbirul, usturoiul, ceapa verde, 3/4 linguriță de sare, chimenul și 2 linguri de suc de lămâie în cartoful dulce și procesați până se omogenizează în mod rezonabil. Nu trebuie să fie complet netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NăutNăut
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
SareSare
4
Transferați amestecul într-un castron, apoi presărați quinoa gătită și făina de quinoa. Se amestecă până când toată quinoa dispare în amestec. Îndoiți ușor mazărea verde și alunele, dacă utilizați. Gustați pentru a vedea dacă are nevoie de mai multă sare sau suc de lămâie și adăugați câteva vârfuri mari de fulgi de ardei roșu zdrobiți după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Quinoa GătităQuinoa Gătită
Făină De QuinoaFăină De Quinoa
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Mazăre VerdeMazăre Verde
ArahideArahide
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți o tigaie medie la foc mediu timp de aproximativ un minut, apoi adăugați un ulei de 1/2 lingură și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se încălzește puțin mai mult, până când uleiul este suficient de fierbinte pentru a sfârâi instantaneu un punct din amestecul de cartofi dulci. Dați focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Folosiți o măsură de 1/3 cană pulverizată antiaderent pentru a forma aluatul cât mai uniform posibil. Transferați cu grijă cât mai mulți burgeri se vor potrivi într-un singur strat în tigaia fierbinte, unsă, bătând mânerul cupei în mod asertiv pe partea laterală a tigaiei sau folosind spatele unei linguri pentru a elibera aluatul. Neteziți suprafața superioară cu un cuțit de cină, astfel încât burgerii să fie crocanți uniform și împingeți în lateral pentru a-i ajuta să-și păstreze forma în timp ce gătesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Gatiti la foc mic timp de 8 pana la 10 minute, sau pana se rumenesc pe fund. (Gătitul mai lung este OK-doar nu mai fierbinte. Conținutul de zahăr din cartofii dulci îi face să ardă ușor la temperaturi mai ridicate.) Folosiți o spatulă mică cu o lamă subțire pentru a slăbi cu atenție fiecare burger și răsturnați-l, adăugând mai mult ulei după cum este necesar și împingând burgerii înapoi în formă dacă se prăbușesc sau se rup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Gatiti pe a doua parte timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand fundul se rumeneste frumos. Continuați să gătiți în loturi până când a fost folosit tot aluatul.
10
Se servește fierbinte sau cald.
11
Accesorii Opționale
12
Arahide prăjite deasupra * mazăre aburită deasupra * iaurt sau Raita * Salsa Verde * un strop de melasă de rodie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
ArahideArahide
IaurtIaurt
RaitaRaita
MazăreMazăre
13
Retipărit cu permisiunea Heart of the Plate: rețete vegetariene pentru o nouă generație de Mollie Katzen. Drepturi de autor pentru 2013 de tante Malka; fotografii și ilustrații pentru 2013 de tante Malka. Publicat de Houghton Mifflin Harcourt.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate84
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista