Burgeri cu maioneză cu brânză albastră și ceapă Sherry Vidalia
Burgeri cu brânză albastră Mayo și Sherry Vidalian ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 546 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet de sherry, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este bine. Încercați Burgeri cu maioneză cu brânză albastră și ceapă Sherry Vidalian, Burgeri Portobello cu branza albastra si ceapa rosie Sotata, și Andouille și burgeri de vită cu maioneză picantă și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați 1/2 cană brânză albastră, maioneză, 1 linguriță cimbru și sos de ardei iute într-un bol mic; amestecați bine.
Împărțiți carnea de vită în 4 porții egale, modelând fiecare porție într-un patty gros de 1/2 inci.
Presărați carnea de vită uniform cu 1/2 linguriță piper negru și sare.
Ungeți uleiul uniform pe ambele părți ale feliilor de ceapă; presărați cu restul de 1/2 linguriță de piper.
Așezați chiftelele și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați timp de 3 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte chiftelele; păstrați cald.
Așezați feliile de ceapă într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 5 minute; aruncați cu 1 linguriță rămasă cimbru și oțet.
Întindeți părțile tăiate ale chiflelor uniform cu amestec de maioneză. Aranjați 1/2 cană de rucola pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; top cu 1 patty, 1 felie de ceapă și top bun.