Burgeri Cheddar cu ceapă balsamică și Ketchup Chipotle
Burgerii Cheddar cu ceapă balsamică și Ketchup Chipotle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 873 calorii. Un amestec de chifle de hamburger, ceapă, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Burgeri de fasole neagră cu ketchup chipotle, Burgeri de curcan Cilantro cu Ketchup Chipotle, și Burgeri de Buffalo parmezan cu Ketchup Balsamic.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (mediu-marecăldură): aranjați rondele de ceapă pe foaia de copt.
Se unge cu ulei; se presară cu 3/4 linguriță sare grosieră și piper.
Transferați rondele de ceapă (încă intacte) pe grătar; închideți capacul. Gatiti pana apar semnele de gratar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura sau mutați ceapa în partea mai rece a grătarului. Închideți capacul; gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 10 minute.
Transferați în castron mediu. Aruncați cu oțet. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperi; rece.
Se amestecă ketchup, ardei iute, sos adobo și 2 lingurițe de oțet într-un castron mic. Condimentați cu sare și mai mult oțet, dacă doriți. faceți o h E a d se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Formați carnea de vită în șase torturi groase de 1/2 inch.
Presărați chiftele pe ambele părți cu sare grosieră și piper. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Așezați burgeri pe grătar. Închideți capacul; gătiți burgeri până când fundul începe să se întunece și sucurile se ridică la suprafață, aproximativ 3 minute. Întoarceți burgerii; gătiți la coacerea dorită, cu aproximativ 3 minute mai mult pentru mediu-rar. Se acoperă cu ceapă și brânză. Închideți capacul; gatiti pana se topeste branza.
Așezați fundul de briose pe farfurii; se întinde cu ketchup. Se acoperă cu burgeri, roșii, dacă se dorește, spanac și blaturi de brioșe.
Serviți, trecând separat ketchup - ul rămas.
* Jalape uscate, afumate, într-un sos picant de roșii numit adobo; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele latine.