Burgeri bizoni umpluți cu smochine caramelizate și șobolani
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgeri de bizon umpluți cu smochine caramelizate și șobolani. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 996 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,09 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 12 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri de pui cu șalotă caramelizată și brânză albastră, Burgeri de vinete cu bere de miere-ceapă caramelizată glazurată, și Brie și burgeri umpluți cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți sucul de rodie doar la fierbere la foc mediu-mare într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți smochinele; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
5
Pentru umplere, topiți untul la foc mediu-mare într-o tigaie mare. Gătiti șalotele în unt fierbinte timp de 3 până la 5 minute sau până când șalotele sunt fragede. Se amestecă smochinele scurse și mierea. Reduceți căldura la minim. Gatiti, amestecand ocazional, timp de inca 6 pana la 8 minute sau pana cand urechile se rumenesc. Se amestecă cimbru. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Combinați oul, bizonul măcinat, firimiturile de pâine, sosul Worcestershire, laptele, usturoiul, sarea și piperul într-un bol mare. Formați amestecul în 8 prăjituri. Lingura de umplere uniform pe jumătate din chiftele bizoni la 1/2-inch de margini. Se acoperă cu plăcuțele de bizon rămase; ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bizon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru grătarul de cărbune, aranjați cărbuni preîncălziți în jurul unei tigaie de picurare. Testați pentru căldură medie deasupra tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați chiftelele de bizon peste tava de picurare pe grătarul. Acoperiți și grătați timp de 16 până la 22 de minute sau până când ați terminat (160 de grade F), întorcându-vă o dată la jumătatea drumului. (Pentru grătar cu gaz, preîncălziți grătarul. Reduceți căldura la mediu. Reglați pentru grătarul indirect. Grătar ca mai sus.) Top cu brânză. Acoperiți; gătiți încă 1 până la 2 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bizon
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
9
Serviți chiftele de bizon cu fața deschisă pe felii de pâine franceză.