Burger De Vită Glazurat Cu Soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul de vită glazurat cu soia. O porție conține 366 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.93 pe portie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați miso, ou, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Rețetă Burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), și Burger De Ciuperci Glazurat Cu Muștar.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie la foc mediu-mic.
Se adaugă ceapa și saut-ul pentru aproximativ 2 minute, sau până se ofilesc și ușor aromate, dar nu se rumenesc.
Adăugați 1 lingură de Sakura și deglazați tigaia, răzuind orice bucăți rumenite.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați ceapa să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron, combinați carnea de vită, panko și oul.
Adăugați miso și ceapa răcită și frământați cu mâinile pentru a asigura o distribuție uniformă. Japonezii vor aduna adesea amestecul de carne, îl vor ridica și îl vor arunca înapoi cu forța în castron, repetând această acțiune de 4 sau 5 ori — un pic ca practica de baseball. Deși amestecul va fi destul de moale, pitching-ul asigură că masa de carne se va menține împreună. Împărțiți amestecul de carne în 4 porții egale și formați fiecare porție într-o pastă ovală de aproximativ 4 inci lungime, 2 1/2 inci lățime și 3/4 inch grosime.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru a călca ceapa și puneți-o la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați tortele și căutați pe prima parte până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Întoarceți și căutați a doua parte, apăsând pentru a aplatiza. Suprafața se poate crăpa puțin, dar acest lucru nu este îngrijorător. Coborâți focul, adăugați restul de 1 lingură Sakura, acoperiți și gătiți timp de 5 până la 6 minute pentru mediu-rar. Pentru a verifica coacerea, apăsați carnea cu vârful degetului sau cu spatele unei linguri. Ar trebui să se simtă destul de ferm. Apoi, trageți un patty cu o scobitoare. Sucurile ar trebui să curgă ușor roz. Pentru un burger bine făcut, gătiți, acoperit, timp de 8 până la 10 minute. Când este presată, carnea se va simți foarte fermă, iar sucurile vor curge limpede.
Într-un castron mic, combinați zahărul și apa fierbinte și amestecați pentru a dizolva zahărul.
Adăugați sosul de soia și amestecați din nou pentru a amesteca bine. Întoarceți tigaia la foc mare și turnați amestecul de soia în ea, răzuind vasul cu o spatulă de cauciuc pentru a vă asigura că se adaugă tot zahărul. Agitați tigaia pentru a acoperi chiftelele de vită și întoarceți-le o dată după un minut pentru a vă asigura că sunt glazurate uniform.
Serviți burgerii fierbinți, lingând orice sos suplimentar deasupra.