Burger De Trufe Cu Chiftele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meatball Truffle Burger. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 727 calorii. Mergeți la magazin și ridicați varza de lucernă, sare și piper kosher, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burger Cu Chiftele Italiene, Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri, și Trufa clasică și Trufa de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Puneți șalotele întregi pe o foaie de folie de aluminiu.
Tăiați vârful ascuțit de pe becul de usturoi și puneți-l lângă șobolani.
Adăugați crengutele de cimbru, stropiți totul cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Îndoiți-vă într-un pachet liber și coaceți până la moale, 35 până la 40 de minute.
Scoateți din cuptor, deschideți pachetul și lăsați-l deoparte să se răcească.
Se amestecă ricotta cu uleiul de trufe. Pune deoparte.
Strângeți șalotele și usturoiul din piele și pe o scândură. Se toacă foarte fin și se adaugă într-un bol cu untul înmuiat. Condimentează cu sare și piper și amestecă bine. Refrigerați untul compus până când sunteți gata să îl utilizați. De asemenea, îl puteți rula într-un cilindru în folie de plastic și îl puteți îngheța până la 3 luni.
Presărați carnea de vită, carnea de porc și carnea de vită cu sare și piper.
Se amestecă bine și se formează în 4 paturi groase. Pune deoparte.
Când sunteți gata, topiți 2 linguri de unt compus într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu și adăugați chiftelele. Se prăjește până când sunt gătite, o temperatură internă de 160 de grade F.
Scoateți din tigaie, acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați feliile de pate în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Construiți burgerul: Ungeți o felie caldă de pâine prăjită cu unt compus și puneți-o pe o farfurie. Sus, cu o chiftea și o felie de pate. Puneți o bucată mare de ricotta trufată deasupra și garnisiți cu varza.