Burete de vanilie aburit cu sos butterscotch și cremă
Dacă aveți despre 2 ore și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, buretele de vanilie aburit cu sos de butterscotch și cremă ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1248 calorii, 17g de proteine, și 70g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Un amestec de câteva picături de extract de vanillan, lapte, cremă dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 89 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tort cu burete și vanilie, Burete de sirop de lămâie și vanilie aburit, și Sos De Cremă De Vanilie.
Instrucțiuni
Ungeți un lighean de budincă de 1,5 litri. Pentru a face buretele, cremați untul și zahărul într-un bol de amestecare până la palid și pufos.
Adăugați ouăle, pe rând, amestecând bine între fiecare adăugare, apoi adăugați extractul de vanilie.
Cernem făina și praful de copt în vas și împăturim în amestecul de burete, asigurându-ne că nu mai rămân bulgări de făină. În cele din urmă, amestecați laptele în amestec.
Umpleți bazinul cu amestecul de burete și acoperiți cu un strat dublu de folie unsă cu unt și pergament de copt, făcând o încrețire în centru pentru a permite budinca să crească. Legați folia în siguranță cu sfoară, apoi puneți-o într-un abur sau o tigaie mare care conține suficientă apă care fierbe ușor pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale bazinului. Aburiți timp de 2 ore până când o frigăruie introdusă iese curată.
Pentru a face crema, aduceți laptele la fierbere. Într-un castron, bateți gălbenușurile, zahărul, făina de porumb și extractul de vanilie.
Se toarnă laptele opărit peste amestecul de ouă și se bate bine. Reveniți în tigaie și puneți-l la foc mic, amestecând câteva minute până când amestecul începe să se îngroașe. Scoateți focul și lăsați să se răcească.
Pentru sosul butterscotch, dizolvați zahărul cu 2 lingurițe de apă la foc mic. Aduceți la fierbere; nu amestecați. Când zahărul s-a transformat într-un caramel întunecat, auriu, amestecați untul.
Se ia de pe foc și se amestecă crema.
Când buretele este gătit, întoarceți-l pe o farfurie, stropiți cu sosul de butterscotch și serviți cu crema.