Burete de vanilie aburit cu sos butterscotch și cremă

Burete de vanilie aburit cu sos butterscotch și cremă
Dacă aveți despre 2 ore și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, buretele de vanilie aburit cu sos de butterscotch și cremă ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1248 calorii, 17g de proteine, și 70g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Un amestec de câteva picături de extract de vanillan, lapte, cremă dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 89 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tort cu burete și vanilie, Burete de sirop de lămâie și vanilie aburit, și Sos De Cremă De Vanilie.

Instrucțiuni

1
Ungeți un lighean de budincă de 1,5 litri. Pentru a face buretele, cremați untul și zahărul într-un bol de amestecare până la palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați ouăle, pe rând, amestecând bine între fiecare adăugare, apoi adăugați extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Cernem făina și praful de copt în vas și împăturim în amestecul de burete, asigurându-ne că nu mai rămân bulgări de făină. În cele din urmă, amestecați laptele în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Umpleți bazinul cu amestecul de burete și acoperiți cu un strat dublu de folie unsă cu unt și pergament de copt, făcând o încrețire în centru pentru a permite budinca să crească. Legați folia în siguranță cu sfoară, apoi puneți-o într-un abur sau o tigaie mare care conține suficientă apă care fierbe ușor pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale bazinului. Aburiți timp de 2 ore până când o frigăruie introdusă iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru a face crema, aduceți laptele la fierbere. Într-un castron, bateți gălbenușurile, zahărul, făina de porumb și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă laptele opărit peste amestecul de ouă și se bate bine. Reveniți în tigaie și puneți-l la foc mic, amestecând câteva minute până când amestecul începe să se îngroașe. Scoateți focul și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Pentru sosul butterscotch, dizolvați zahărul cu 2 lingurițe de apă la foc mic. Aduceți la fierbere; nu amestecați. Când zahărul s-a transformat într-un caramel întunecat, auriu, amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se ia de pe foc și se amestecă crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
9
Când buretele este gătit, întoarceți-l pe o farfurie, stropiți cu sosul de butterscotch și serviți cu crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista