Bunica Tita pui Fricassee necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pielea, coaja de lămâie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Fricassee De Pui, Fricassee De Pui, și Fricassee De Pui Cu Găluște.
Instrucțiuni
1
Condimentează puiul peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Așezați pieptul de pui într-o oală mare cu bulionul, ceapa, usturoiul, sosul Worcestershire, coaja de lămâie, chimenul și oregano. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, până când puiul este gătit, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Nonpareils Argintii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați puiul pe o farfurie, apoi strecurați bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți puiul din oase, aruncând pielea și trăgând carnea în bucăți mari și lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Puneți vasul de bulion la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați făina, amestecând pentru a evita formarea de bulgări. Aduceți sosul la foc mic amestecând constant, astfel încât să nu se lipească sau să ardă, până când s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Scoateți sparanghelul din borcan, rezervând lichidul și tăiați tulpinile în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Împingeți apa de sparanghel în bulionul îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Adăugați smântâna și caperele, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii De Soare Nu
10
Adăugați puiul și sparanghelul în sos și amestecați pentru a acoperi. Gatiti cateva minute pentru a incalzi si a aduce aromele impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Transferați fricassee de pui într-un platou decorativ sau castron și garnisiți cu scallions tocate.