Bunica ' s Dulce Hubbard Squash cremă de plăcintă
Bunica ' s Sweet Hubbard Squash Custard Pie necesită aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 324 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, smântână grea, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 33%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă de dovleac Hubbard pentru Ziua Recunoștinței, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă cu cremă de ouă a bunicii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie mare de copt cu folie de aluminiu.
Aranjați dovleceii pe foaia de copt căptușită. Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când pielea este rumenită și carnea este fragedă, aproximativ 45 de minute; se lasă să se răcească înainte de manipulare.
Scoateți carnea din dovlecei folosind o lingură.
Reduceți setarea temperaturii pe cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Așezați 2 căni de dovlecei într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Adăugați zahărul brun, ouăle, smântâna, condimentul plăcintei cu mere, sarea și untul; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de dovlecei în crusta de plăcintă.
Coaceți până când umplutura crește, aproximativ 1 oră.