Bunica 's Chicken' n Stuffing
Bunica 's Chicken' n Stuffing ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 632 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână lapte, apă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Turcia cu umplutura bunicii, Bunica ' s celebru umplutura, și Puiul bunicului Annie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Aranjați bucățile de piept de pui în vasul de copt. Aduceți apă și 1 cană de unt la fiert într-o cratiță mare, amestecând până se topește untul; se amestecă ușor amestecul de umplutură în apă și unt și puf cu o furculiță.
Întindeți umplutura peste bucățile de piept de pui.
Se amestecă granulele de bouillon de pui în 1/2 cană de apă fierbinte până se dizolvă; deoparte.
Topiți 6 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa în untul fierbinte până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă făina în unt și ceapă, zdrobind făina cu untul cu spatele unei linguri până se omogenizează și seamănă cu pasta.
Bateți bulionul de pui în amestecul de unt și făină, urmat de lapte.
Se încălzește până când sosul este gros și neted, 5 până la 10 minute, amestecând constant. Condimentează sosul cu sare și piper negru.
Se toarnă sosul peste umplutură și pui.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în interior și vasul clocotește, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).