Bunica Lucy ' s Orange Crispies

Bunica Lucy ' s Orange Crispies
Crocantele portocalii ale bunicii Lucy ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 56 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, făină, extract de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Suculent Lucy Burger (alias Jucy Lucy), Crispies Portocalii, și Grandmom ' s Gingies (cookie-uri de turtă dulce).

Instrucțiuni

1
Bateți 1 cană de zahăr și 1 cană de scurtare la viteză mică cu un mixer electric până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați ou și extract de portocale, bătând până se omogenizează. Adăugați treptat făină și sare, bătând aluatul până când este ușor și pufos după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De PortocaleExtract De Portocale
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
3
Aruncați amestecul cu lingurițe rotunjite, la distanță de 2 inci, pe foi de copt negreșite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau doar până când marginile încep să se rumenească; scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista