Bunica Chase Nanaimo baruri

Bunica Chase Nanaimo baruri
Barurile Nanaimo ale bunicii Chase ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, amestec instant de budincă de vanilie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Baruri Nanaimo, Baruri Nanaimo, și Baruri Nanaimo.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de 9x13 inci. Pentru a face crusta, puneți 1/2 cană de unt într-o cratiță mare și topiți la foc mic. Se amestecă zahărul, pudra de cacao și extractul de vanilie până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scoate de pe foc, se amestecă în ou până când amestecul este bine combinat, apoi se amestecă firimiturile de cracker graham și nucile. Împachetați amestecul în fundul vasului de copt pregătit, neteziți-l într-un strat uniform și refrigerați până se răcește, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Faceți umplutura: bateți împreună zahărul cofetarilor, 1/2 cană de unt înmuiat, amestec de budincă și lapte până când umplutura este netedă și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Răspândiți umplutura peste crusta răcită și reveniți la frigider timp de încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Pentru topping, topiți ciocolata cu 2 linguri de unt la foc foarte mic și amestecați până când amestecul este cald (nu fierbinte) și turnat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Turnați toppingul peste umplutura răcită, întinzând toppingul dacă este necesar cu o spatulă sau cuțit offset pentru a acoperi complet toppingul. Întoarceți vasul la frigider pentru a răci toppingul timp de aproximativ 15 minute. Când toppingul este rece, dar nu este încă greu, tăiat în pătrate; reveniți la frigider pentru a termina răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista