Bulion Ușor Bogat De Pui Întunecat

Bulion Ușor Bogat De Pui Întunecat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulionul de pui întunecat ușor bogat. O porție conține 337 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi, tulpini de țelină, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bulion Bogat De Legume, Bulion bogat de carne de vită cu morcov, și Bulion bogat și cremos Tonkotsu Ramen.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți oasele și legumele într-o tigaie și aruncați cu ulei. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Puneți ingredientele într-o oală mare și adăugați 4 qts. apă. Aduceți la fierbere și lingurați orice spumă care se formează deasupra. Reduceți căldura și fierbeți până când bulionul este redus la jumătate, 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare într-un bol și se lasă bulionul să se răcească; aruncați ceea ce este în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Folosiți bulion sau puneți-l în pungi sau recipiente de congelator de dimensiuni de un sfert (excelente pentru supă) și/sau tăvi pentru cuburi de gheață (la îndemână pentru sosuri) și congelați până la 6 luni; transferați cuburile în pungi odată ce sunt solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista